Instagram, kunst en meme

Lieve volgers en lezers,

Dit blog is ontstaan vanuit het uitgeven van mijn boek ‘deanderekantvanhetverhaal’.
Een verhaal dat goed weergeeft hoe de huidige hulpverlening werkt binnen de Belgische structuur en hoe kinderen hier al te vaak de dupe zijn.
Dankzij de vele berichten van mijn lezers is gebleken dat het niet zozeer over armoede gaat, wel de vele moeilijkheden binnen de hulpverlening, het onderwijs, ons beleid, het rechtssysteem en de huidige politiek die gevoerd wordt.
Vanuit al deze ervaringen:
–>Mijn ervaring als kind in de hulpverlening en binnen het onderwijs Problematische opvoedingssituaties (POS)
–>Mijn ervaring als ouder binnen het rechtssysteem,
–>Mijn ervaring als hulpverlener én in opdracht vanuit de overheid (ik werkte jarenlang voor Kind en Gezin.)
–>Mijn expertise en onderzoeken die ik totaal onafhankelijk deed en wetenschappelijk onderbouwt zijn.
–>De gastlessen die ik al een decennia geef en de lezingen die ik organiseer Kwam ik tot een conclusie die ieders ogen zou mogen openen.

Vandaar dat ik me volledig focus op het doorbreken van het stilzwijgen van een falende samenleving, een falende hulpverlening en zoveel meer Ook mijn positieve ervaringen zijn cruciaal, zonder die positiviteit zou dit project falen, omdat het noodzakelijk is om te leren van diegene die er wel in slagen een zinvolle prachtige samenwerking uit te bouwen in functie van onze jeugd en hun toekomst. Pleegzorg, Sos-kinderdorpen zijn niet zomaar twee organisaties die me nauw aan het hart liggen, net zoals de Kanteling die ons op therapeutisch niveau ontzettend heeft geholpen. Er zijn voldoende diensten en mensen die een maatschappelijke taak uitdragen en aantonen dat het wel mogelijk is om een betere toekomst te realiseren voor gezinnen en hun kinderen.

Niet alle gezinnen slagen erin verandering te realiseren omwille van allerlei redenen, niet elke organisatie slaagt erin zich bewust te worden van eigen vooroordelen.
Het gaat hier om kinderen en hun ontplooiing en de vraagstelling:

“wat alles alles faalt, wie is er dan verantwoordelijk voor onze kinderen?

Je kan dit alles volgen via onderstaande linken, en net hier heb ik jullie allemaal nodig Samen bereiken we meer
Deel en verspreid de linken zoveel je kan want in 2020 wil ik zoveel mogelijk mensen wakker maken
Mijn dankbaarheid is groot

Mijn profiel: https://www.facebook.com/ingrid.wackenier

Het project in beelden en schetsen kan je volgen op: https://www.facebook.com/ingrid.wackenier/media_set?set=a.10209973721007529.1073741870.1470331249&type=3

Memes over dit project kan je volgen op: https://www.instagram.com/ingridwackenier/

alles rond de tentoonstelling en atelierbezoek wordt gedeeld op:
https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Het boek kan je op het blog aankopen, bij mij persoonlijk of in de standaard. De goedkoopste optie is in de standaard terug te vinden

Omdat er werkelijk verandering nodig is.
En wie weet ontmoet ik je dan persoonlijk <3
Groetjes,
Ingrid

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *