Artikel: Hebben alle ouders recht op kinderen?

Mijn opinie?

Ik zag het van nabij hoe ouders hulpverleners in de maling nemen vanuit hun ‘oprecht’ geloof dat elke ouder vooruit wil en verandering wil. Vertrouw mij maar als ik zeg dat ze jullie uitlachen en gewoon hun zin doen, en niet enkel mensen die beperkter zijn… Mensen die echt willen groeien in functie van hun kinderen maar waar het systeem faalt daar zeg ik niets over… wel over diegene die falen om voor hun kinderen verantwoordelijkheid te nemen ??

Ik sta niet altijd achter de visie van deze partij maar als zij Wel voor deze kinderen willen opkomen en inzicht willen krijgen in hoe het systeem dit Mede in stand houdt en veroorzaakt! Je bent welkom om in debat te gaan ?

 

https://m.hln.be/nieuws/binnenland/opinie-alle-kinderen-hebben-recht-op-een-gezin-maar-heeft-elk-gezin-altijd-recht-op-kinderen-nee~a3da8668/

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *