Lezing: armoede en de hulpverlening.

Een lezing over armoede en de moeilijkheden die nog steeds bestaan. Over de hulpverlening en hoe moeilijk het is om visies op elkaar af te stemmen in functie van onze kinderen. Hoe belangrijk het is om de prioriteit bij onze jeugd te leggen. Bewustwording is cruciaal, inzicht noodzakelijk. Met respect voor alle mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de kwetsbaarsten onder ons. Het boek ‘deanderekantvanhetverhaal’ kan die dag uitzonderlijk goedkoop aangekocht worden. Een boek dat de realiteit brengt over kinderen waar niet ingegrepen werd. De focus ligt op kinderen die steeds in hun thuissituatie zouden moeten kunnen ondersteunt worden, wat als de steun niet werkt of de hulpverlening faalt… 
Korte toelichting Sarah en Harry’s wereld: Burn Out

Voor: Alle hulpverleners, alle mensen binnen het onderwijs, de geestelijke gezondheidszorg, politiekers en allen die de nood voelen meer inzicht te krijgen binnen deze context. Het beloofd een zinvolle avond te worden waarin positiviteit centraal staan in mijn persoonlijk groeiproces, doch ook zichtbaar wordt gemaakt wat de tragedie is voor kinderen waar nooit werd ingegrepen… Ik vertel als hulpverlener , als ouder, als kind… Omdat dit een ruimer beeld geeft van de problemen die vandaag de dag nog steeds bestaan. Ik wens jullie allemaal te verwelkomen 

De flyer met alle gegevens vind je hier terug: flyer lezing Ka 

Je mag de flyer altijd delen,
Warme groeten en misschien tot dan 🙂
Ingrid

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *