Een greep uit de reacties eind 2017, begin 2018

Lieve Ingrid, vandaag eindelijk de tijd gehad om je boek uit te lezen…in 1 woord: WOW. Sta echt versteld van wat jij allemaal hebt doorstaan en dat je dan toch nog de positiviteit kan blijven houden. Het was geen makkelijke weg, maar toch sta je er: chapeau! Je kinderen mogen trots zijn met een mama als jij. Ook al was het voor hen niet altijd even makkelijk. Blij dit verhaal gelezen te hebben, dit geeft me ook een andere kijk op bepaalde dingen en instanties. Dikke kus ?en doe zo voort!
Kim

Net als jou verhaal sluit het aan bij ‘Parel in de pijn’….. Je doet het ! 

Proficiat met deze prestatie!!! Jouw verhaal raakte me diep?

Chapeau mevrouw dat u de moed hiervoor vond en anderen een hart onder de riem wilt steken! Bedankt om dit boek te schrijven, vele groetjes
Jasmijn

Hier word ik helemaal stil van … Wat een kracht om uit deze cirkel te stappen! respect!
Helga

Een Grote Dame, dat ben jij, proficiat met de weg die je hebt afgelegd, dankjewel om je verhaal te delen, nog veel geluk en liefde in je leven. X
Inge

Respect! Dit is precies wat nodig is : vertellen hoe het werkelijk is om in kansarmoede te moeten leven en opgroeien! Nog veel succes met alles!
Marijke

Sterk… Heel sterk… Ze spreken vaak over kinderrechten, die veel omvattend zijn, maar helaas zijn er al te veel kinderen die te kort gedaan worden… Enkel en alleen omdat vaders en moeders méér recht hebben om te zijn zoals ze zijn gewoon omdat ze nu eenmaal de moeder of vader zijn… Dan dat kinderen veilig en normaal mogen opgroeien…
Herlinde

Heel veel respect en ook om het met ons te delen, iemand als jij hebben ze nodig in de regering die weet waar over het gaat. Ook de dag van vandaag, gebeuren deze zaken nog steeds, er word veel te weinig gedaan voor deze kinderen en de organisatoren zijn blind en doof voor de echte noden van de kinderen 
Hermelinda

Prachtig zoals jij het verwoord! Ik ben steunmama voor een meisje dat in een instelling verblijft sinds heel jonge leeftijd. Ik hoop dat ik haar net als jou pleegmama mooie herinneringen kan bezorgen en de kracht om iets van haar leven te maken. Zij verdient dit zo erg, ze is zo lief, leergierig en aanhankelijk. Ik kan oprecht zeggen dat ik heel veel om haar geef en aan haar zijde zal blijven staan zolang ze dat zelf wil. Heel veel liefs van ons!
Hilde

Komt mij bekend voor, hokjes denken. Wij zijn ook opgegroeid zonder weelde, wij hadden gelukkig goede ouders, maar zij hadden te veel opzien naar mensen die gestudeerd hadden. Mijn ouders dachten altijd dat dom waren, maar dat was het niet, zij hebben nooit geen kans gekregen, omdat ook uit een groot nest kwamen. Ik herken vele dingen in wat je schrijft, vooral , wat andere altijd over je weten. Veel geluk en succes met je boek.
Marc

De vlinder is uit de cocon gekropen. Dat is bevrijdend en transformerend, want hij was bedoeld om zijn vleugels open te vouwen en te vliegen, van bloem tot bloem. Hij was bedoeld om volop te leven. Het is een vreselijk verhaal, maar het is ook heel mooi te zien hoe jij je niet hebt laten kisten. Diep vanbinnen bleef je overleven. Dankzij enkele lieve mensen die je iets heel essentieels van zichzelf gaven…
Chris

Deze pakkende getuigenis in een boek verwoorden, daar moet je een sterk karakter en héél veel moed voor hebben. Je gaat met dit boek zoveel mensen een hart onder de riem steken….want jij bent het levende bewijs dat je met doorzettingsvermogen zoveel kan bereiken. Met veel respect heb ik je verhaal gelezen. Ik wens je een verdere mooie toekomst.
Sylvia

Met een paar kleine aanpassingen lees ik met tranen in de ogen mijn verhaal. Ben ook helemaal zelf uit de put en de miserie gekropen.
Ik wil je graag proficiat wensen en laten weten dat je een fantastische madam bent!!! Ik begrijp beter dan wie ook dat je ijzersterk en gedreven moet zijn om uit dat dal te klauteren en toch positief in het leven te staan.
Bij mij zit de schrik er een beetje in en hoop ik dat het zo verder kan blijven kabbelen. Ik stel geen hoge eisen. Gewoon gelukkig zijn zonder zorgen.
Ik wens je ook het allerbeste toe x
Marjan

Met veel bewondering en respect voor zoveel wilskracht om al die ellende om te buigen tot een positief verhaal. Het gaat je goed. Het allerbeste.
Brigitte

Dag ingrid, ik heb je boek op 3dagen tijd uitgelezen.het is hier al een paar keer gezegd, maar ik ga het toch nog eens doen.ik vind je een ongelooflijk sterke vrouw.terwijl ik je boek leesde ,dacht ik verschillende keren, waar haalt ze die enorme kracht vandaan? Ik zie en denk dat je nu het geluk hebt gevonden en eindelijk de erkenning die je verdient en vooral liefde.het ga je goed!
Annelies

Ik heb ondertussen zoveel prachtige reacties gekregen dat het moeilijk is om er een selectie van te maken. Kom zeker ook een kijkje nemen op
https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/
Je kan deze pagina volgen en delen zodat mijn boek nog meer mensen kan bereiken;  mijn dankbaarheid is groot <3

Ik werk een project uit onder begeleiding van Marc, leerkracht tekenkunst.
Hierin wordt mijn boek in beeldvorm weergegeven en tracht ik aan de hand van beelden mee te geven hoe ik alles heb ervaren. Ik zou dit graag realiseren tegen de zomer van 2020
Dit project kan je volgen op
https://www.facebook.com/ingrid.wackenier/media_set?set=a.10209973721007529.1073741870.1470331249&type=3

Liefs,
Ingrid(je)

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *