Een greep uit de reacties 2017

There’s a crack in everything – that’s how the light gets in.” –zei Leonard Cohen, maar bij Ingrid, die in haar jeugd veel teveel barsten heeft opgelopen werkt het ook andersom: “that’s how her light shines out”Door haar boek te schrijven schijnt ze haar licht op hen die dat nodig hebben,
maar ook op ons/hen die een verschil kunnen/willen maken!
Prachtig gedaan Ingrid! 
Ik draag je een heel warm hart toe.
Bea

Ontzettend bedankt om je verhaal zo rauw te doen. Zelf ben ik een tante van 5 geweldige kinderen die ook getraumatiseerd zijn door hun eigen ouders. Ook wij, als familie moeten jammer genoeg beseffen dat er zoveel instanties zijn die beweren “zorg” te dragen voor kinderen, maar die door ontbrekende schakels elkaar niet vinden en uiteindelijk de kinderen in de steek laten. Ik ben bang voor hun toekomst, maar uw verhaal geeft toch een beetje hoop. Bedankt!!
Sylvia

Prachtig en aangrijpend verhaal! Als maar wat meer mensen zouden willen beseffen dat een maatschappij alleen maar kan vooruitgaan dmv meer solidariteit en meer verbondenheid. De wereld is zo oneerlijk. Sommige krijgen alles mee, anderen niets, en succesvolle mensen denken maar al te vaak dat het allemaal hun eigen verdienste is.
Y.

Wat knap van je, om vol te houden – zowel voor jezelf als je kinderen, om het negatieve om te buigen door er toch een positief einde aan te breien, om dit onder woorden te brengen, om anderen door je eigen ervaring en je boek te laten zien dat het ook anders kan, dat ook zij niet mogen opgeven,… Vol bewondering en eindeloos respect voor jou, die prachtige bloem! Ik ben trots op je
S.

Verdriet, herkenning, herinneringen, maar ook moed, wilskracht en weten dat het nut heeft om verder te vechten.
Respect, je geeft me terug de kracht om na een dieptepunt verder te gaan en te beseffen waarom ik zo hard vecht.  bedankt <3
F.

Knap hoe je alles verwoord. Dit zou leesvoer moeten worden in de opleidingen van de social profit
Katrien

Met heel veel respect heb ik jouw verhaal gedeeld. Ik zal het ook in mijn godsdienstlessen gebruiken want er valt zo veel uit te leren. Dank je wel!
Marieke

lees dit aub. En ook de link. Ivm jouw opleiding en stage. Is prachtig geschreven en jij leest zo graag
K.

Jij moet een ongelooflijk sterk persoon zijn om dit te overleven!! Ik heb 3j samengewoond met een partner die een soortgelijke voorgeschiedenis had. Hij is zwaar aan de drugs geraakt en ondertussen zelfmoord gepleegd. Je moet een ongelooflijke ruggengraat hebben om zoiets te kunnen dragen! Bewonderenswaardig!!! Ik wens je alle geluk toe in de verdere leven!!! Chapeau!!
Dana

Prachtig. Vanuit iemand die een gelijkaardig boek zou kunnen schrijven, ik blijf me dagelijks afvragen waar we de moed en kracht vandaan halen om toch een andere keuze te maken. Dag na dag. Ik zal jouw verhaal mee verkondigen, wees maar zeker.
Amanda

Wauw. Ik kon niet stoppen met lezen. Zo aangrijpend en mooi geschreven!
Evi

Het is inderdaad zo dat patronen die je zelf verfoeide zich in je persoonlijkheid kunnen inbakken, sommigen snappen niet hoe dat kan en nog minder wat de moeilijkheidsgraad is om dingen anders te doen… proficiat en sterkte op je reis!!!
Jeroen en sleutelfiguur

Confronterend om te beseffen dat we inderdaad vooroordelen hebben en weinig ondernemen tegen deze schrijnende situaties. Enorm veel respect om te zijn wie je bent en wat je hebt bereikt. Succes met je boek.
Rita

Normaal lees ik nooit verder dan 3 regels als ik zo een lange tekst zie.. Nu in één keer alles gelezen. Prachtig geschreven en ook zo triest tegelijk! Het is bewonderenswaardig wat je doet. Je moet het maar kunnen om al die jaren van verdriet om te zetten in zo iets sterk. Hoedje af en veel succes en geluk in je verdere leven!
S.

Dankjewel voor zoveel hartverwarmende reacties en dit is er maar een kleine greep van de vele mooie berichten die ik mocht ontvangen.
Amper drie negatieve reacties die ik jullie liever bespaar.
Te pijnlijk om te delen omdat het zo onrechtvaardig is te ontkennen wat me overkwam en met mij vandaag nog vele kinderen ondergaan.

Je kan me volgen op https://www.facebook.com/ingrid.wackenier

Willen jullie de pagina van het boek massaal delen, volgen en liken aub?
https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/
Enkel als we dit massaal naar buiten durven brengen komt er daadwerkelijk verandering voor onze jeugd <3
Dankjewel
Liefs Ingrid(je)

 

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *