artikel in de GvA over mijn traumatische jeugd

Een dag vroeger dan verwacht en een pagina minder maakte de inhoud er niet makkelijker op. Het zal niet makkelijk geweest zijn voor deze journaliste om het artikel te schrijven. Ik had liever gehad dat het wat meer over m’n pleegmama ging en m’n persoonlijke groei, de hulpverlening en zijn moeilijkheden en toch… het kan deuren openen naar verandering hoe zwaar het geschreven stuk ook is. Het brengt mensen naar ons blog Dankjewel Sylvia om mij deze kans te geven ??

Zowel hier op het blog te bestellen als in de plaatselijke boekhandel 🙂

artikel krant

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *