In de Gazet van Antwerpen

Wat een bewogen week, wat een emotionele en ook fijne ervaringen  Ik wil in de eerste plaats alle delers van m’n boek bedanken, de mensen die het lazen en volop zijn beginnen delen. Dankzij jullie bijdrage kwam een super-sympathieke madam mij en m’n boek op het spoor. Met klammige handen deed ik de deur open, altijd wel bang voor de vele vooroordelen; wat onterecht bleek te zijn. Maandag zaten we hier dan, gezellig aan onze tafel. Een prachtige en fijne madam die op zulke respectvolle manier een interview afnam  Ze las m’n boek diezelfde avond/nacht en dit is wat ze erover vertelde: “Je gedachtesprongen zijn soms niet zo evident voor de lezer, maar het is eerlijk, persoonlijk en leerrijk. Ik kon het niet wegleggen (getuige mijn wallen vandaag).”
Nu vrijdag, morgen in de GvA een artikel over m’n boek, m’n leven en de hulpverlening. Met dank aan alle delers en deze fantastische journaliste; jullie zijn fantastisch 

Dankjewel
Ingrid(je)

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *