Een greep uit de reacties eind 2016

Bedankt voor je eerlijkheid, je lef en volharding om te tonen aan ieder die er voor openstaat dat er een weg is. Hoe moeilijk, hard en uitputtend deze ook mag zijn. Proficiat met je werk
M.

 

Het is mooi te voelen dat eerlijkheid, oprechtheid en openhartigheid belangrijker is dan de kudde-reflex te achtervolgen. Het moet ontzettend moeilijk voor je geweest zijn zoiets pijnlijks te delen met de wereld. De manier waarop je bewust in het leven staat daar kan menig mens wat van leren; ook in mijn omgeving. Mijn respect heb je zeker.
M.

 

Ik ben best emotioneel geworden bij het lezen van jouw boek. Sterk rechtvaardigheidsgevoel, mensen uitsluiten als ze niet eerlijk met je zijn. Ik herken het helemaal en ik herken zoveel van mezelf in jou. Een gezonde dosis vechtlust, whauw! Nog meer bewondering voor je.
Brigitte

 

Ik heb met veel plezier je verhaal gelezen. Heel veel bewondering voor je moed en positiviteit dat je in het leven staat. N (vrouw van oud-klasgenoot)

 

Ik werd helemaal stil van jouw verhaal en de vechtlust en de levenslust waarmee je in het leven staat.
Heel jammer dat niet iedereen zo sterk is als jij en hierdoor niet dezelfde weg kan afleggen. We zouden allemaal voor onze jeugd moeten opkomen en ik besef bij het lezen van jouw boek dat we dit veel te weinig doen. We lachen maar wat graag met onze omgeving zonder er bij stil te staan dat iedereen een rugzak op heeft. J.

 

Dank jullie wel lieve lezers, de erkenning die ik krijg is zo mooi, en laat ons evenmin onberoerd. Zowel mijn man als ik hebben al heel wat traantjes weggepinkt bij het lezen van jullie reacties. Wat me het meest plezier zou doen is dat we in de toekomst onze handen in elkaar zouden slaan om jongeren die nu nog steeds in zulke situaties opgroeien de handen te rijken en ouders de juiste ondersteuning te bieden of in te grijpen als het nodig is. Voor men een wet maakt rond die ‘pedagogische tik’ kan men beter eens eerst gaan kijken waarom zovele kinderen nog opgroeien in schrijnende situaties…Verandering voor onze jeugd is wat ik wens voor 2017 <3
Omdat geen enkel kind het verdient door te maken wat mijn broer, mijn zussen en ikzelf hebben doorstaan en ondergaan.
De verkoop van mijn boek verloopt beter dan gedacht en daarvoor wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken. Als ik jullie heb geraakt en jullie willen de boodschap verder verspreiden. Geef zeker de link van m’n boek door 😀 Ik heb er nog heel wat klaar liggen 😀

Prettige start van 2017
van ons gezin <3

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *