Fijne kerstdagen dat wens ik iedereen, omringd door liefdevolle mensen <3

Gisteren nog een hartverwarmende reactie gekregen.
De kanteling kent ons nu reeds 6 jaar en heeft ons ondersteund als gezin;
dit is wat ze deelde en voor ons ontzettend hartverwarmend is.

weer wat verder gelezen in je boek en kwam de pagina tegen waarin je De Kanteling vermeld. Dank je wel. ik had plaatsvervangende schaamte als ik al die verhalen van hulpverleners las in je boek. Ben blij dat wij met De Kanteling jou/jullie niet beschaamd hebben en getracht hebben die zorg en aandacht te geven die jullie verdienen. Het overkomt ons ook – we zijn niet feilloos- dat we fouten maken maar ik ben de eerste om te zeggen dat het me dan spijt of dat ik té beperkt ben om de juiste zorg te verlenen.

Het is mooi om te mogen ervaren hoe prachtig ons gezin is, deze mensen
stonden ontzettend dicht bij ons toen we het pad rond ‘een vermoeden van’ autisme bewandelde. Ze oordeelde over niemand maar slaagden erin om mijn ventje en mezelf zo op elkaar af te stemmen dan niemand er nog kan in slagen tussen ons gezin te komen. Ze leerde ons vooral om voor ons en ons gezinsgeluk te kiezen. Niet langer toe te laten dat mensen ons anders behandelen omwille van onze achtergronden. Maar vooral ons te laten omringen door mensen die ons waarderen zoals we zijn. Ze leerde ons zien hoe fantastische mensen dat we zijn. Fouten maken we allemaal; ze ontkennen doet ons onrecht aan en net dat maakte voor mezelf veel situaties ondragelijk en onmogelijk.
Ik ben dankbaar dat ik opnieuw heb leren vertrouwen in de goedheid van mensen en we regelmatig zo’n mensen op ons pad tegenkomen.
Dankjewel Gerd voor zoveel erkenning, <3

Ik wens al mijn lezers en volgers fijne en warme feestdagen,
niet overdonderd met pakjes dan wel met de schoonheid,
omringd door liefdevolle mensen. Laten we vooral liefde uitdragen en nooit nog toelaten dat mensen ons respectloos behandelen
Dat is ons motto voor 2017
We laten ons omringen door mensen die ons gezinsgeluk ondersteunen
en zien hoe prachtig onze relatie is 🙂

Een fijn en warm kerstfeest voor iedereen<3

Ingrid(je)

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *