een greep uit de reacties van afgelopen week

Lieve Ingrid, ben halverwege je boek, ik ben eventjes moeten stoppen… Het doet me veel pijn te moeten lezen in wat voor hel je opgegroeid bent. Heel veel dingen zijn erg herkenbaar, alhoewel mijn verhaal verbleekt bij alles wat jij hebt moeten doorstaan. Ik ben dan ook heel blij dat je nu zo’n sterke gelukkige vrouw bent geworden. Dat je de kracht hebt gehad om het anders en veel beter te doen en om zo’n liefdevolle mama te zijn voor je kinderen. Echt knap dat je de dingen en personen bij naam durft te noemen en dit boek geschreven hebt. Een bangelijke madam. Tonnen respect! Een hele dikke knuffel

Ingridje, ik heb jou boek gelezen en af en toe ook een traan weg gepinkt, wat een moedige vrouw ben jij! Vooral doordat je dit verhaal durft te delen met het groot publiek, ik ken jou als een goedlachse positieve vrouw nu ik jou bagage ken heb ik nog meer respect, je bent een top meid en doe zo voort je bent op de goede weg! Het verhaal heeft mij gepakt, al had ik het soms wel moeilijk met jouw tijdsprongen maar doorheen het verhaal kon ik daar door kijken, je voelt dat het moeilijk was om te schrijven en dat je nog aan het helen bent maar het heeft me gepakt van het eerste woord tot het laatste. Ik heb dit in twee dagen gelezen dat zegt al veel eh 😉🙈😘

Bedankt 💋

Ingridje
Het heeft mij geïnspireerd en er zullen altijd voor- en tegenstanders zijn, moedig wat je hebt gedeeld. Ik kijk nu wat kritischer naar mezelf en hoe ik met mijn medemensen om kan gaan 

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *