Een Recensie van afgelopen week.

Hey Ingridje
ik heb je boek helemaal uitgelezen en kan moeilijk uitleggen wat ik allemaal voel… ik bewonder alleszins je vechtlust die je je hele leven hebt gehad waardoor je nu toch wel eindelijk gelukkig bent en je hebt kunnen omringen met een aantal mensen die je vriendschap echt waard zijn. Een dikke proficiat met je boek en ik hoop net als jij dat mensen die dit lezen inderdaad eens bij zichzelf stilstaan en kritisch zijn over en voor zichzelf. Ik kan gerust zeggen dat mijn leven er misschien ook wel perfect uitzag …zowel in mijn jeugd als toen ik nog was getrouwd maar ik heb ook heel wat te verduren gehad. Vooral emotioneel…

Het is een klein stukje dat ik hier deel omdat ik het zo bijzonder en mooi vind. Het zegt meer dan ik had durven dromen 🙂
Alvast bedankt lieve K. <3

Auteur: Ingrid Wackenier

Je kan ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/deanderekantvanhetverhaal/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *